Over ons afbeelding

Over ons

Financieel adviseurs in Rijswijk

De financieel adviseurs van Braam Assurantie & Advies geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen, en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

 

Deskundig en persoonlijk advies over hypotheken en verzekeringen in Rijswijk

Braam Assurantie & Advies Rijswijk is een traditioneel advieskantoor op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ons kantoor bestaat vanaf 2003 en wij hebben dus een ruime ervaring op dit gebied. Wij hebben maar één belang en dat is uw belang.

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Of u nu in loondienst bent, MKB’er, ZZP’er of verenigingsbestuurder, bij ons zijn uw verzekeringszaken in goede handen. We richten ons juist op deze doelgroep omdat we daar alle kennis van in huis hebben. Niet alleen op het gebied van verzekeringen maar ook praktische ervaring. Wij zijn zelf een kleine zelfstandige en daardoor ook ZZP’er en hebben een jarenlange ervaring als verenigingsbestuurder. Wij weten dus waar we het over hebben!

Natuurlijk houdt onze advisering niet op na het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Wij streven naar een langdurige relatie en hebben alleen maar baat bij tevreden klanten! Vooral bij schade is het belangrijk om een goede belangenbehartiger te hebben, die aan uw kant staat en dus voor uw rechten opkomt. Een schade is al vervelend genoeg dus is het een grote geruststelling als u de schadeafwikkeling verder aan ons kunt overlaten. Wij onderhouden contact met de verzekeringsmaatschappijen en controleren of er bij schade wordt voldaan aan de regels. Met andere woorden; wij houden in de gaten of uw belangen niet worden geschaad! In dat geval trekken we direct aan de bel om erger te voorkomen. Wij kunnen deze werkwijze voeren omdat we volstrekt onafhankelijk zijn van welke verzekeraar dan ook. Hierdoor kunnen wij onze relaties het beste advies geven en de meest geschikte verzekering adviseren.

Onze service gaat zelfs zo ver dat u ook altijd bij ons voor advies en hulp kunt aankloppen voor het geval u schade heeft geleden door iemand anders. Wij zullen u dan terzijde staan om de schade bij de tegenpartij of de verzekeraar van de tegenpartij proberen te verhalen.

Persoonlijke aandacht en contact is bij ons geen loze kreet, juist door onze kleinschaligheid kunnen wij u altijd snel helpen, we nemen zelf de telefoon op en indien nodig kunnen wij op zeer korte termijn een afspraak maken. Uiteraard zijn onze werktijden zeer flexibel en passen we ons graag aan uw agenda aan. En, ouderwets of niet, we komen desgewenst ook gewoon bij u thuis langs!

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf!